Egy 2013 tavaszán érkezett megtisztelő felkérés eredményeként örömmel jelentjük be, hogy ezennel elindult a Magyar OpenNebula Felhasználói Közösség weboldala. A Közösség azért jött létre, amire a neve is utal: hogy összehozzuk a magyar OpenNebula felhasználókat. A nemzeti ONE közösségek első hullámával egy időben induló magyarországi weboldallal célunk, hogy elsősorban a szoftvert, másodsorban felhő technológiát minél szélesebb körben ismertté és érthetővé tegyük a magyarországi felhasználók számára; és egy állandó, megbízható szakmai közösség kialakítása, amelyet a szoftver felhasználói és fejlesztői, kezdő, haladó és profi szinten egyaránt magukénak éreznek.
Szeretnénk, ha mi, a szoftver magyarországi felhasználói egy valódi közösséget alkotnánk, amely egy olyan fórum lenne, ahová mindnyájan bátran, bizalommal fordulhatunk véleményünkkel, kérdéseinkkel, élményeinkkel. Ha magyarul beszélő OpenNebula felhasználó vagy, ne habozz, keress meg bennünket a lenti elérhetőségeink bármelyikén!

Építsük együtt a Magyar OpenNebula Felhasználói Közösséget!

Web: http://opennebula.sztaki.hu
Facebook: http://www.facebook.com/MagyarOpennebulaFelhasznaloiKozosseg
Twitter: http://twitter.com/felhesz

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] groups are catching on, and they displayed very good health this last August. A new user group was created in Hungary, to bring together the Hungarian OpenNebula users and aiming develop a consistent, reliable […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 26